PC&Consoles

Razer lansează un mouse de gaming modular și un keypad ergonomic

Razer a lansat recent primul său smartphone, un dispozitiv Android de ultimă generație, cu display de 120Hz și memorie RAM de 8GB. Cu toate acestea, perifiericele de gaming rămân domeniul principal de activitate al firmei. Pentru a nu exista nicio îndoială, compania a anunțat astăzi un nou mouse Naga Trinity și un keypad Tartarus V2.

Ambele produse sunt personalizabile și potrivite pentru o varietate de genuri de jocuri, deși Razer are ca public țintă pe jucătorii de MOBA și MMO-uri. Pentru început, modelul Tartarus V2; acesta este o tastatură ergonomică cu 32 taste complet programabile – cu șapte mai multe decât predecesorul său. Tartarus V2 se bazează pe designul mecha-membrane de la Razer, care încearcă să influențeze atingerea moale a unei membrane de cauciuc cu clicul tactil al unui întrerupător mecanic. Fiecare cheie este acționată la jumătatea înălțimii pentru un răspuns instantaneu, spune Razer.

Pe partea laterală se află un thumbpad cu opt direcții care poate fi utilizat pentru mișcare, împreună cu o roată de defilare în trei direcții. Totul este programabil, iar utilizatorii pot configura un al doilea set de comenzi prin modul Razer Hypershift.

Razer Tartarus V2 va fi disponibil în cel de-al patrulea trimestru fiscal, la prețul de 90 euro.

Naga Trinity este a noua iterație a liniei Razer Naga. Este un mouse modular cu trei plăci laterale interschimbabile – utilizatorii pot selecta din grila originală cu 12 butoane de la Razer Naga Chroma, rotița cu 7 butoane a Razer Naga Hex V2 sau o nouă configurație cu două butoane pentru simț minimalist. Dacă toate acestea sună câtuși de puțin cunoscut, atunci s-ar putea să mai fi văzut un sistem similar la Roccat Nyth.

Această versiune de ultimă generație oferă un senzor optic îmbunătățit de 5 G, capabil de un adevărat 16000 dpi și 450 IPS. Mouse-ul are, de asemenea, o rată de ultrapolare de 1.000Hz, o roată de derulare cu înclinare laterală și suport de iluminare Razer Chroma.

La fel ca noul model Razer Naga Trinity va fi disponibil începând cu al patrualea semestru fiscal, dar va costa 120 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button