MORE

Razer anunță Wildcat, un controller de Xbox One

Producătorul de periferice Razer anunță un nou gamepad numit Wildcat, compatibil cu Xbox One, gândit pentru segmentul competitiv.

Când Microsoft a dezvăluit Xbox Elite, un controller nou pentru Xbox One, cu prețul piperat de 150 de dolari, pare să fi semnalat si altor producători că a venit momentul să lanseze propriile modele… egal de scumpe, ce promit să ofere performanță mai bună, plus ceva în mod normal imposibil pe o consolă, personalizarea controlului.

La fel ca Xbox Elite, Wildcat aduce două perechi de butoane amplasate pe partea dorsală, într-un stil similar cu un gamepad Thrustmaster, pe care pot fi atribuite orice comenzi disponibile pe controller. Butoanele au altă formă față de cele de pe Xbox Elite, venind chiar sub forma unor trăgace.

Pe lângă acestea, Wildcat mai are o bară dedicată componentei audio, cu profiluri multiple, butoane de volum și de oprire a sunetului. Ca aspect, arată exact ca un controller de Xbox One, însă cu inserții de cauciuc verde strident pe margini și pe mini-stick-uri. Este însă mai ușor decât un gamepad standard, ce pare fi pe placul jucătorilor profesioniști.

Nu s-a specificat dacă Wildcat este cumva compatibil și cu PC-ul, dar având în vedere că dispune de o conexiune USB, și costă foarte mult, are toate șansele să primească drivere pentru Windows.

[Razer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button