Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rainbow Six Siege primește zombies anul viitor

/
/
/
img

Pe lângă detalii despre finalul acestui an, Ubisoft a dezvăluit informații despre noutățile la care ne putem aștepta pe parcursul lui 2018 în Rainbow Six Siege.

Începutul anului ne va aduce ceva cu totul neașteptat, un mod care va fi disponibil doar temporar pentru Rainbow Six Siege. Acesta va face parte din Operation Chimera și este în esență un mod de zombie. Trei jucători vor trebui să colaboreze pentru a înfrunta noi amenințări. Pe lângă acest mod veți primi doi operatori suplimentari, unul din Franța și unul din Rusia, specializați în operațiuni care țin de zone de carantină și hazard biologic.

Sezonul al doilea din anul trei mută acțiunea în Italia, cu o hartă care probabil va fi foarte pitorească, alături de doi operatori din cadrul trupelor italiene GIS. Anul a treilea adaugă un operator de la Scotland Yard și unul de la trupele Delta Force, alături de o modificare a unei hărți existente. Având în vedere că atât Yacht cât și Favelas au fost retrase din circulație generală, remake-ul ar putea fi al uneia dintre ele.

Sezonul final din 2018 adaugă doi operator de la forțele GIGR din Maroc și o hartă din această națiune. Informații mai multe despre noul an de conținut vor fi disponibile pe parcursul lui 2018.

[Ubisoft]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar