PC&Consoles

Detalii despre noua operațiune a lui Rainbow Six Siege

Ubisoft a dezvăluit detalii ample despre noile personaje care vor fi adăugate cu ocazia implementării operațiunii White Noise în Rainbow Six Siege.

Prezentarea de mai sus este destul de elocventă, dar dacă vreți un rezumat, atunci citiți mai departe. Cei trei operatori noi sunt Dokkaebi, Vigil și Zofia.

Dokkaebi, de profesie hacker ofensiv, vine cu o ustensilă foarte iritantă pentru oponenții săi. Tableta personajului poate fi folosită pentru a declanșa telefoanele inamicilor. Acestea vor suna constant și audibil până ce sunt dezactivate manual de oponent. Atunci când apărătorii mor, vor lăsa în urmă telefonul lor. Iar atunci când acestea sunt găsite de Dokkaebi și deblocate, toți atacatorii vor putea să acceseze camerele de supraveghere. Din fericire, aceste telefoane pot fi distruse, așa că va fi și mai important ca apărătorii să nu plece de unii singuri în locuri izolate ale hărții. Sunt două moduri în care puteți fi apărați de hacking, fie prin jammer-ul lui Mute, fie jucând cu Echo, care este imun la atacurile lui Dokkaebi.

Vigil este apărătorul diviziei din Coreea de Sud și este invizibil pe camerele de supraveghere și în special pentru drone. Abilitatea sa nu este utilizabilă la nesfârșit, și dacă nu ar fi Dokkaebi și hack-ul camerelor ar fi o proprietate cam bizară pentru un apărător. Totuși, invizibilitatea electronică este o abilitate foarte utilă care ar trebui să facă atacatorii ceva mai paranoici.

În cele din urmă o avem pe Zofia din Polonia, sora Elei. Abilitatea sa principală este un lansator de grenade, care ori pot fi de impact fie pot fi de amețeală. Cele din urmă chiar pot ricoșa de pe ziduri, așa că vor avea utilitate destul de multă… și în același timp te face să te întrebi la ce ar mai fi bună Ash acum. Cele două surori au rezistență sporită la bombe ce provoacă amețeală, ambele având foarte multă experiență cu a se lovi reciproc peste cap cu ele.

Rainbow Six Siege va primi operațiunea White Noise peste câteva săptămâni. Varianta de testare ar trebui să fie disponibilă de astăzi pe serverul dedicat.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button