GamingRSS PaginaDeMedia

Rainbow Six Extraction, spin-off pentru Siege a fost amânat

Și nu este singurul titlu aflat în această situație

Ubisoft are foarte multe pe cap și se mai întâmplă ca multitasking-ul acesta să nu îți poată permite să-ți duci la bun sfârșit un anumit proiect în timp util. Rainbow Six Extraction este unul din aceste proiecte, despre care am avut onoarea să discutăm în exclusivitate cu ceva vreme în urmă.

Rainbow Six Extraction nu este neapărat o intrare nouă în serie, cât un spin-off al lui Siege care abordează o temă sci-fi în care va trebui să lupți împotriva extratereștrilor ca parte a unei echipe de operatori numită Rainbow Exogenous Analysis and Containment Team (REACT). Jocul are o abordare co-op, fără o campanie single-player sau moduri multiplayer player-vs-player. Inspirația pentru gameplay-ul acestuia a venit dintr-un mod de joc care a fost introdus pentru o perioadă limitată (Outbreak, 2018) în Siege. [EXCLUSIV] Vorbim despre Rainbow Six Extraction, un spin-off al lui Siege cu o abordare diferită

Ubisoft promite astfel o abordare ceva mai diferită, iar veteranii Rainbow Six Siege vor simți că această tranziție este una lejeră și naturală. Inițial, studioul anunțase că Rainbow Six Extraction va fi lansat pe data de 16 Septembrie 2021 pe PC, PlayStation 4/5 si Xbox One/Series. Din păcate, data a fost modificată, astfel încât jocul nu va vedea lumina zilei decât anul viitor, în ianuarie.

Ambiția noastră vis-a-vis de Rainbow Six Extraction este să oferim o experiență AAA cu adevărat completă, una care schimbă modul în care gândești despre jocurile co-op și modul în care le joci. Întâmpinăm cu brațele deschise oportunitatea de a ne lua ceva mai mult timp pentru a ne asigura că, în ianuarie 2022, viziunea noastră este transpusă întocmai. Suntem încrezători că această fereastră va face din Rainbow Six Extraction acel joc imersiv, co-op și interesant pe care doriți să-l jucați. Ubisoft

Rainbow Six Extraction nu este singura noutate care întârzie

Alături de acesta, și Riders Republic va intra în lumina reflectoarelor ceva mai târziu, data fiind schimbată din 2 septembrie în 28 octombrie 2021. Acesta din urmă este probabil unul din cele mai ambițioase titluri sportive din ultimii ani, Ubisoft încercând să creioneze o experiență open-world în care posiblitățile sunt nelimitate, la fel ca în cazul sporturilor extreme.

De fapt, cele două jocuri nu se află la prima „păsuire”. Riders Republic ar fi urmat să apară exact la începutul lui 2021. La polul opus, Rainbow Six Extraction a avut parte de un proces de development ceva mai anevoios. Acesta a fost anunțat inițial la E3 2019, sub numele de Rainbow Six Quarantine.

La momentul respectiv, titlul urma să fie lansat oficial în 2020, dar iată-ne aici, cu încă o întârziere. Ambele jocuri sunt ambițioase și deosebite în propriul stil, însă rămâne de văzut cum anume se vor asigura dezvoltatorii de faptul că acestea două oferă ceea ce promit.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button