PCTECHTech&IT

Exodul de la Radeon Technologies Group continuă

Anul trecut a venit vestea neprevăzută că Raja Koduri, șef al diviziei Radeon Technologies Group, din cadrul AMD, se retrage de la companie. Iar anul acesta, înlocuitorul său face același lucru.

Mike Rayfield, General Manager al diviziei care se ocupă cu dezvoltarea de soluții grafice, anunță că va pleca de la AMD, motivul fiind cel că dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa. Raja Koduri plecaseră inițial sub un pretext asemănător, fiind atunci anunțat că este doar o plecare temporară, numai ca după câteva săptămâni să fie angajat de Intel.

Locul lui Rayfield va fi luat de un alt veteran al companiei, David Wang, ce a lucrat în trecut la ATI, ajutând la dezvoltarea diverselor procesoare grafice lansate de la începutul secolului și până la arhitectura CGN 1.0.

Ce va însemna asta pentru Radeon Technologies Group? Este cam neclar în acest moment. După plecarea lui Raja deveniseră evident că ceva era oarecum putred, iar lipsa de produse cu adevărat noi de la companie a subliniat asta foarte mult. Zvonurile de acum câteva luni sugerau că grupul ar fi concentrat mai mult pe crearea de soluții grafice pentru consolele din generația următoare, sacrificând propriile produse Vega pe parcurs.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button