GamingRSS PaginaDeMedia

PUBG își schimbă numele și ar putea deveni free-to-play

Cei de la Krafton au luat o decizie pe care aș considera-o destul de neinspirată, poate chiar inutilă. Celebrul battle-royale a fost rebotezat, iar rezultatul aproape că te zgârie pe cornee și pe timpane. De acum, jocul va fi cunoscut drept PUBG: Battlegrounds.

PUBG este acronim pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, iar ideea aceasta reușise să-și creeze propria nișă, ajunsese să fie un termen special, care sună bine. Dar cum nimic nu este permanent pe această lume, PUBG devine PUBG: Battlegrounds, deci practic PlayerUnknown’s Battlegrounds: Battlegrounds…

Chiar dacă ideea pare de prost gust, dezvoltatorii au totuși un motiv interesant. Aceștia plănuiesc să extindă universul PUBG, iar Battlegrounds va fi denumirea battle-royale-ului original. La o adică, studioul va dezvolta o variantă pentru telefoane, a cărei acțiune va avea loc în viitor, fiind mai techy și mai complexă, purtând numele de PUBG: New State. În mod similar, Callisto Protocol este un titlu horror plasat în universul PUBG și dezvoltat de către fosta echipă din spatele seriei Dead Space.

Într-un fel, schimbarea are sens. De-a lungul anilor, mulți jucători au folosit prescurtarea fără să știe mai exact cum stau lucrurile cu Player Unknown’s Battlegrounds. De fapt, genul battle-royale este rodul imaginației lui Brendan „PlayerUnknown” Greene, cel care a „isterizat” o lume întreagă cu un mod pentru Arma 2 care avea să devină un gen foarte popular.

PUBG: Battlegrounds este free-to-play

Cel puțin momentan. Jocul poate fi butonat gratuit începând de astăzi și până pe 16 august. Între timp, un leaker pe nume PlayerIGN ne spune că dezvoltatorii vor profita de această perioadă a gratuității pentru a analiza feedback-ul jucătorilor. Aceștia iau în considerare tranziția către modelul free-to-play, cel mai probabil cu microtranzacții.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button