MobileGamingRSS PaginaDeMedia

PUBG New State este un fel de Modern Warfare pentru Android și iOS

Ceea ce a început ca un battle royale în topul jocurilor de pe Steam începe să se extindă. PUBG New State catapultează jucătorii pe hărți futuriste, unde se vor lua la trântă cu ajutorul unor device-uri pe care orice pasionat de Call of Duty le-ar recunoaște.

PUBG New State are loc în 2051 pe insula/harta Troi și le oferă jucătorilor posibilitatea de a aduce în luptă drone, deployable combat shields și o serie de arme și vehicule furate parcă din Modern Warfare și Black Ops 3. Jocul de Android și iOS împrumută puțin și din ceea ce Apex Legends are de oferit pe partea de weapon customization.

pubg new state

Surprinzător este faptul că New State vrea să pună accentul și pe povestea din universul PUBG, pentru că, din câte se pare, battle royale-ul chiar are lore, nu doar meme-uri făcute pe seama loadout-ului inițial și al căștii caraghioase.

Pe de altă parte, PUBG New State este dezvoltat de către PUBG Studio, echipa care a dat viață jocului original. Ca o notă de subsol, varianta Mobile care e casă pentru nelegiuiți și pe care o știm cu toții a fost și este dădăcită de către alt studio, chinezii de la Tencent. Per total, PUBG Studio promite că New State va fi extrem de realist, cu grafică menită să îngenuncheze tot ceea ce ține de mobile gaming.

Jocul va fi disponibil anul acesta, iar alpha testing-ul va începe în curând, deci va mai dura puțin până când veți putea să vă bucurați de un winner winner chicken dinner în stil Modern Black Ops Warfare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button