PC&Consoles

Psychonauts este acum gratuit pe Humble Store

Cu Psychonauts 2 finanțat și în curs de dezvoltare, acesta este un moment bun să revizitați primul joc din serie. Iar dacă nu ați luat până acum Psychonauts, aveți acum o șansă să îl obțineți fără să plătiți un eurocent măcar. Humble Store oferă cadou acest joc produs de Double Fine, dar va trebui să vă grăbiți.

Jocul se poate obține foarte simplu – pur și simplu intrați pe site-ul Humble Bundle și adăugați jocul în coș. Aveți nevoie de un cont pe site, dar acesta poate fi creat gratuit, fără niciun cost. Jocul poate fi revendicat pe Steam, deci veți avea nevoie de un cont și acolo, care e de asemenea gratuit. Oferta totuși nu e valabilă mult timp. Psychonauts va rămâne gratuit pe Humble Store doar până sâmbătă seara, ora 20 (ora României).

Psychonauts este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri din catalogului producătorului Double Fine. Este un joc de tip action-adventure în care jucați rolul unui personaj cu puteri psihice care poate pătrunde și explora lumea din mințile altor personaje. A fost lansat inițial în 2005, având o recepție critică pozitivă. În 2011 versiunea de Steam a jocului a fost actualizat cu noi funcții, printre care cloud save support.

O continuare a fost anunțată în 2015, care a reușit să strângă fondurile necesare pentru dezvoltare. Anul acesta au apărut câteva secvențe de gameplay din noul joc, iar lansarea este programată pentru anul viitor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button