Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Psychonauts 2 finantat – Anuntat pentru toamna anului 2018

/
/
/

Tim Schafer este unul dintre veteranii industriei, acesta avand sub centura nu numai una dintre cele mai de succes campanii de pe Kickstarter din domeniul jocurilor video, dar si o serie de titluri legendare, printre care se numara si originalul Psychonauts. O singura problema… Double Fine sunt incapabili sa livreze un joc la timp. 

Chiar daca cei 3 milioane de dolari ceruti au fost oferiti de catre fani, anuntul cum ca jocul urmeaza sa apara in toamna anului 2018 trebuie tratat cu un nivel de scepticism introspect adecvat. De ce? Pentru ca Broken Age si alte titluri Double Fine din ultima vreme s-au dovedit niste gauri negre in materie de ciclu de dezvoltare si promisiuni neindeplinite.

Daca in trecut Schafer si Double Fine erau vazuti ca niste salvatori ai gaming-ului de altadata, acel old school pe care multi si-l amintesc cu nostalgie, acum lucrurile sunt mult mai diferite, Double Fine dovedind ca nu sunt in stare sa livreze un joc terminat la timp nici daca viata lor depinde de asta. Totusi primesc aplauzele si adulatiile noastre in conditiile in care Broken Age, unul dintre cele mai de succes jocuri finantate prin Kickstarter, a avut nevoie de o a doua finantare si si-a ratat fereastra de lansare de cateva ori. Astfel, acest nou Psychonauts 2 trebuie sa fie privit cu scepticism.

Nu negam faptul ca jocul poate sa fie o capodopera, dar suntem aproape siguri ca data de lansare o sa fie ratata de cateva ori si, cine stie, cu putin noroc, Double Fine o sa mai faca inca un clip in care o sa explice ca mai este nevoie de ceva banuti pentru ca nu s-au descurcat cu suma initiala de trei milioane de dolari. Deja este vorba de o obisnuinta din partea acestui studio.

[fig.co]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar