GamingPC&Consoles

PS5 si Godfall – Iata cum ruleaza jocul pe o consola next-gen

Data trecuta vorbeam despre cum RTX 3080 cam isi da duhul daca setezi Godfall la setari grafice maxime. Dar haideti sa vedem o demonstratie pe PS5. Avand in vedere faptul ca titlul produs de Counterplay Games este unul adresat hardware-ul next-gen, era si timpul sa ni se ofere un gameplay realizat pe noua consola Sony.

Cele 13 minute de gameplay pe PS5 ne arata primul boss fight din joc, alaturi de o demonstratie a trei tipuri de arme  pe care le poti folosi.

Chiar si pe PS5, in comparatie cu bestiile de placi video de la AMD, Godfall se misca si arata excelent. Level design-ul este viu colorat si foarte detaliat, iar animatiile sunt fluide si placute. Clipul ne prezinta si mecanicile de lupta, variatiile atacurilor si combinatiile posibile.

La prima vedere, inamicii au un fel de atacuri intarziate si distincte, specifice RPG-urilor de tipul Dark Souls. Astfel, jocul parca te invata nu sa blochezi, ci sa stii cand si unde sa faci dodge. Chestia asta implica un anumit tipar, care se poate invata prin exercitiu repetat.

Povestea din Godfall se axeaza pe ultimul razboinic dintr-un ordin stravechi – Valorian Knights. Este de datoria ta sa strabati meleagurile in lung si-n lat si sa caftesti toti dracii care iti sar in cale. Poti face asta din 12 noiembrie, odata cu lansarea oficiala a PS5, sau poti alege, tot atunci, varianta pentru PC (aia care-i face pe cei de la AMD sa isi frece palmele cu satisfactie).

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button