GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Godfall setat la 4K Ultra s-ar putea sa ii puna probleme lui RTX 3080

Hardware-ul next-gen bate la usa. La fel si jocurile, care mai de care mai pretentioase si mai ambitioase. Stim cu totii despre legendarele RTX 3000. Batranii soptesc pe la colt de strada ca ar fi niste monstri de GPU, capabile sa ruleze jocuri la setari grafice maxime.

Ceea ce este adevarat, intr-o oarecare masura. Da, Nvidia se mandreste ca RTX 3080-ul sau are destul VRAM cat sa duca in carca cele mai noi titluri la setari maricele. Si totusi, cerintele de sistem ale lui Godfall, un RPG hack-and-slash, par sa ii faca pe posesorii de RTX 3080 sa se scarpine putin in cap. Potrivit datelor, setarile „de boieri” pentru Godfall, adica ultra 4K, necesita 12 GB de VRAM. 3080-ul, vezi Doamne, are 10 GB. Asta ar insemna ca nu toate jocurile viitoare vor putea rula nice and smooth la setari maxime.

Ori asta, ori Counterplay Studios rad pe sub mustata pentru ca jocul lor face echipa mai buna cu AMD. Ceea ce au si planuit. Intr-un showcase lansat pe YouTube, compania ilustreaza performantele lui Radeon RX 6000 ruland jocul la setari maxime. Nu este exclus nici decretul suprem: „jocu’ e fitza, iti trebuie 12 GB VRAM ca sa-l tii la setari ultra”.

In afara de aceste mentiuni, clipul detaliaza performantele si caracteristicile jocului. Nota bene, RX 6000-ul l-a tinut in ultra la un framerate constant de 60 FPS!

Este si amuzant, si interesant. Echipa rosie vrea cu tot dinadinsul sa ii dea clasa vecinului laudaros, cunoscut drept Nvidia, iar glumele pe internet nu au incetat sa apara. Surprinzator, 2020 este un an foarte bun pentru gaming si hardware.

Godfall RTX

Cat despre Godfall, acesta este un action RPG, care va poposi si pe PlayStation 5. Jucatorii vor intra in rolul ultimului razboinic dintr-un conclav numit Valorian Knights. Dupa ce te familiarizezi cu rolul care iti este atribuit, te vei aventura prin niveluri viu colorate, casapind inamici care mai decare mai intimidanti. Per total, accentul se va pune pe estetica jocului si pe visuals, tocmai pentru ca noua generatie de hardware sa isi demonstreze puterea.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button