GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PS5 poate fi folosit de la distanta prin PS4, asa ca mai tine vechea consola prin casa

Intr-un articol anterior, vorbeam despre imbunatatirea aplicatiei mobile de PlayStation si despre cum o poti folosi ca pornesti PS5 si sa descarci si sa rulezi jocurile pe el. La fel cum o poti folosi ca sa instalezi si sa dezinstalezi jocurile de pe PS4.

Din moment ce noua consola poate face ceva mai mult fata de predecesorul sau, ai putea foarte bine sa te descotorosesti de balast. Dar exista un motiv pentru care sa mai tii prin casa si batranul PS4.

Iar acel motiv este remote play. Practic, poti rula jocurile de pe PS5 pe PS4 prin streaming online. Iar Sony confirma acest lucru. In plus, posesorii de PS4 deja incep sa observe integrarea aplicatiei PS5 Remote Play pe consolele lor.

PS5 Remote Play te lasa sa te joci prin streaming titlurile preferate la o rezolutie de pana la 1080p. Ai consola next-gen in sufragerie, dar esti in dormitor cu PS4 si ti-e lene sa-ti misti fundul in camera cealalta? Acum esti asigurat.

Partea misto e ca nu-ti trebuie neaparat un PS4 ca sa faci asta. Sony vor introduce PS5 Remote Play si pe Windows. Si nu numai ca te va lasa sa faci streaming la 1080p, ci vei avea parte si de HDR.

In trecut, doar PS4 Pro se bucura de luxul acesta. Acum, cea mai noua jucarie de la Sony isi primeste locul in sanul familiei remote play. In plus, si aplicatiile pentru iOS si Android ale PS Remote Play au fost upgradate pentru PS5.

Chestia asta are un singur avantaj, in afara de comoditatea excesiva: poti sa joci pe PS5 jocurile generatiei curente in conditiile in care acestea erau facute special pentru un controller de PS4. Prin urmare, nu ar strica sa ai ambele console prin casa. Daca nu de dragul colectionarii, atunci macar pentru lene si pentru anumite jocuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button