PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

Noua versiune de PS App iti transforma telefonul intr-o telecomanda pentru consola

Fiindca lansarea oficiala a PlayStation 5 este foarte aproape, Sony imbunatateste si aplicatia dedicata pentru iOS si Android. Este vorba de un overhaul complet, care ofera o interfata intuitiva si functii noi pentru chat si administrarea consolei.

Pana acum, puteai sa folosesti aplicatia pentru a descarca jocuri pe PS4. Acum, daca vei avea un PS5, vei putea nu numai sa descarci jocurile, ci le vei putea si accesta de la distanta prin aplicatie. In plus, tot cu aplicatia vei putea sa te autentifici pe consola si sa iti gestionezi spatiul de stocare. Install, uninstall, play, voilà, ai comenzile la indemana.

Social hub-ul a fost si el actualizat. Acum poti comunica prin voice chat si poti crea party groups direct de pe telefon. Mai pe scurt, se va renunta la PS Messages in favoarea unui PlayStation App echipat cu toate functiile. Totodata, aplicatia te va informa si daca sistemul tau se afla la zi cu update-urile atunci cand vrei sa iti cumperi si sa iti instalezi un joc.

Toate aceste bunatati vor fi ambalate intr-o interfata mult mai simpla si mai aerisita. Avand in vedere eforturile, putem deduce cu usurinta faptul ca Sony vrea sa faca din PlayStation 5 o jucarie smart, practica si performanta.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button