PC&ConsolesGaming

PS5 – Disectie, inclusiv radiografie, intr-o prezentare ca la carte

Cu destul timp inainte ca PS5 sa inceapa sa isi faca loc in casele doritorilor, Sony a postat o analiza detaliata a componentelor si a modului in care acestea conlucreaza pentru a face din consola un adevarat hardware next-gen.

Totusi, va rog sa imi permiteti sa o bag pe aia cu „daca ai ceva, du-te si tu la mai multi doctori ca sa afli mai multe pareri”. Adicatelea, disectia realizata de Sony e ca medicul ala super bazat care te face sa crezi ca nu-ti mai trebuie alte opinii. Ceea ce nu-i neaparat rau, dar de ce sa nu fim curiosi si sa exploram si o alta perspectiva?

Cei de la iFixit sunt cunoscuti pentru videoclipurile si prezentarile in care demonteaza gadget-uri si le examineaza componentele si modul de functionare. Fiecare videoclip este plin de amanunte si detalii interesante, la fel si diagramele din materialele scrise.

Pentru PS5, iFixit au realizat un teardown indelungat, cu mult mai detaliat fata de prezentarea originala facuta de Sony. Iar partea cea mai interesanta si mai practica este adusa de prezentarea scrisa: cuprins, introducere si toate cele, dar foarte bine comprimata si usor de inteles.

Fiecare slide indica elementele cu diferite culori, precizand caracteristicile acestora, alaturi de explicatii suplimentare. Pe langa faptul ca materialul acopera intreaga structura a consolei si mici chestiuni ce tin de detalii, ne este oferita si o radiografie a PS5-ului, pentru ca…De ce nu?

La fel ca in cazul Xbox Series S-ului de pe masa de autopsie, iFixit face bucati un PS5 pentru ca tu sa nu ai motiv sa o faci.

PS5

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button