PC&ConsolesCommunityGamingMORERSS PaginaDeMedia

Xbox Series S – Un tip il supune autopsiei ca sa n-o faci tu, si descopera si o surpriza

Cand a fost pentru prima oara anuntat, Xbox Series S a fost tema unor discutii foarte aprinse. Multi au facut bascalie pe seama design-ului consolei, care o facea sa arate ca o boxa portabila la petreceri. Altii au fost captivati de asta si s-au chinuit sa afle ce ce a fost proiectata astfel.

Inainte de a va prezenta raspunsul, vreau sa fac o mica paranteza. Si anume, imi cer iertare. Pentru ca, pana in momentul de fata, habar nu aveam de dimensiunile reale ale consolei. Acum aflat, multumita unui videoclip. Nu stiu de voi, dar eu am ramas socat atunci cand am vazut cat de mica este. Ce-i drept, pare atat de mica incat ar incapea bine-mersi in apartamenul vreunui chinez sau japonez.

Dar sa revenim la oile noastre. Ziceam ca lumea a aflat deja secretul „boxei”. Si, in clipul mentionat mai sus, un nene diseca un Xbox One S ca sa n-o faci tu. Si suntem intampinati de un ventilator cat toate zilele, pozitionat exact sub grilajul „boxei”. Iar diferenta dintre uriasul asta si restul interiorului este colosala.

Xbox Series S

Acum, ca un mic easter egg, stim ca, de cand cu Xbox One S si X, lansate in 2017, Microsoft obisnuieste sa plaseze ceva anume in hardware-ul consolelor. Iar acel ceva a devenit o traditie dusa mai departe de noile X/S Series. Pe componentele consolei este stantata casca lui Master Chief din franciza Halo, un micut memento al pasiunii si devotamentului pentru seria asta. Nu ca-i adorabil?

Xbox Series S
Sursa: Modern Vintage Gamer

Iata ce rezulta in urma unei autopsii facute pe Xbox Series S. Iar procesul este fascinant. Din nou, nu m-am asteptat la o monstruozitate de radiator si de ventilator intr-o cutiuta atat de mica. Dar n-ai ce sa-i faci – inovatii next-gen. Nota aditionala: consola a fost tratata cu atentie si blandete.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button