GamingCommunityMOREPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PS5 – Cum va planifica Sony serviciul PlayStation Plus

De maine, lupta pentru PS5 incepe. Consola se va lansa oficial si urez multa bafta celor care inca nu au dat precomanda. Cu ocazia asta, Sony mentioneaza cum vor decurge lucrurile in cazul subscriptiei PlayStation Plus, pentru ca foarte multi profita din plin de jocurile gratuite oferite lunar.

In esenta, nu se schimba mai nimic, doar ca, mai devreme sau mai tarziu, vor fi adaugate pentru pomana si jocuri de PS5.  Pentru luna aceasta, Sony ofera gratuit doua jocuri de PS4 si unul pentru versiunea next-gen (Bugsnax). Intre timp, potrivit companiei, abonatii la PlayStation Plus vor continua sa primeasca gratuit cel putin doua jocuri de PS4.

Exceptand aceasta luna, se pare ca cei de la Sony nu specifica exact cand vor incepe sa ofere lunar si jocuri de PS5 in viitorul apropiat. Ramane sa vedem pe parcurs cum evolueaza situatia.

In cele din urma, jocurile de PS5 vor lua locul celor de PS4, devenind partea esentiala a serviciului PlayStation Plus. Iar acel „in cele din urma” se refera cel mai probabil la o asteptare de cativa ani.

Maine, PS5 se va lansa in SUA, Canada, Japonia, Australia, Noua Zeelanda, Mexic si Coreea de Sud, urmand ca, pe 19 noiembrie, consola sa fie disponibila si pentru restul lumii. Inainte sa spargeti pusculita, puteti arunca o privire peste review-ul consolei aici, la Zona.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button