PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

PS4 Communities se va închide oficial în aprilie

La fel ca Steam. și PlayStation-ul nostru cel de toate zilele are colțișorul său al comunității, iar predecesorul PS5-ului este pe cale să piardă acel colțișor…Într-o postare de pe site-ul oficial, Sony menționează că PS4 Communities își va da obștescul sfârșit luna viitoare. Asemănător cu alte platforme, PS4 Communities le permite(a) jucătorilor să creeze grupuri și să participe la discuții axate pe interese comune, precum jocuri și diferite aspecte ale acestora. Introdusă în 2015 odată cu update-ul 3.00, această funcție aduce(a) cu sine și un message board, compatibil cu partajarea de screenshots și posibilitatea de a da join sesiunilor de gaming.

Adio, PS4 Communities, dar rămâi cu bine

La vremea sa, PS4 Communities a fost și este (atât cât se mai poate) foarte popular. Sony a dezvoltat și a introdus chiar și PlayStation Communities pentru dispozitivele mobile, numai ca să anunțe prin intermediul recentului patch 8.5 faptul că jucătorii își vor lua adio de la Communities de pe consolă. Probabil că Sony începe să abandoneze credinciosul nostru PS4. Până la urmă, viitorul este acum, iar japonezilor nu le pasă momentan decât de upgrade-urile pentru PS5.

Cu toate acestea, utilizatorii vor putea folosi în continuare funcția de mesagerie atât pe consolă, cât și pe PlayStation App. Pe lângă înștiințarea legată de PS4 Communities, Sony enumeră și alte servicii la a căror înmormântare suntem martori. Acestea vizează în special consolele mai vechi, precum PS3 și PS Vita și funcții de tipul Play Together și Ustream. Fie-le țărâna ușoară…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button