PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

PS3 încă trăiește și a primit o nouă actualizare de sistem

După ce s-a răzgândit cu privire la închiderea magazinului digital de pe bătrâna consolă, se pare că Sony nu vrea ca PS3 să dea colțul. Cel puțin nu încă. Seniorul nostru drag își va serba în curând aniversarea de 15 ani, așa că un dar timpuriu și-a făcut apariția, sub forma update-ului 4.88. Potrivit mențiunilor oficiale, actualizarea îmbunătățește performanța sistemului.

Update-ul a sosit exact la momentul potrivit, pe fundalul anulării deciziei companiei de a dezactiva Store-ul pentru PS3, PSP și PS Vita. Așa cum declară și președintele Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, compania ar fi urmat să ia o decizie foarte proastă, în condițiile în care foarte mulți oameni încă doresc să cumpere și să descarce jocuri pentru PS3.

Asta este o problemă importantă pentru colecționari și pasionații de gaming. Vorbim despre o consolă care s-a lansat tocmai în 2006 și care a beneficiat de o infrastructură online solidă, inclusiv pentru unele jocuri de PS2. Poate că este în urmă cu două generații, dar PS3 încă nu a murit, rezumându-se la câteva peticiri anuale, pe ici, pe colo.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button