GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Proton introduce suport DLSS pentru jocurile de pe Linux

După ce acum câteva zile aflam că Easy Anti-Cheat vine și pe Linux, astăzi primim o nouă veste bună: cea mai nouă versiune de Proton introduce suport pentru NVIDIA DLSS, astfel îmbunătățind și mai mult experiența de gaming pe un sistem de operare open-source.

Încă de când Valve a anunțat Steam Deck, pare că progresul spre o experiență de gaming lipsită de griji pe Linux a avansat enorm. Dacă până acum câteva luni nici nu aș fi visat la un sistem anti-cheat și suport RTX/DLSS, acum deja avem Easy Anti-Cheat la inițiativa Epic Games, alături de suport pentru noile tehnologii de la NVIDIA. Și chiar dacă mai avem de așteptat până când o să putem juca Cyberpunk 2077 cu Ray Tracing, lucrurile merg în direcția bună.

Și cu fiecare articol de acest fel, parcă mă mănâncă să revin pe o distribuție, sau cine știe… poate încerc un Manjaro sau ceva bazat pe Arch în urma recomandărilor voastre de pe YouTube. Iar dacă vreți să vedeți cum se mai descurcă Ubuntu în 2021 cu jocurile moderne și un sistem la fel de nou, am un material numai bun pentru voi.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button