GamingRSS PaginaDeMedia

Riot oferă o mică prezentare a lui „Project L”, un viitor joc din universul League of Legends

Fiind unul din cele mai populare jocuri din lume, League of Legends și-a asigurat deja o linie de urmași care să ofere și mai multe povești din universul Runeterra. Am văzut cât de bine a prins Arcane pe Netflix, am văzut cam cum stă treaba cu Ruined King, proaspătul spin-off publicat de Riot Forge, iar acum fanii au ocazia de a arunca o mică privire peste Project L, jocul misterios care are la bază elemente de fighting.

Pe blog-ul Riot, dezvoltatorii explică o parte din conceptul și tehnologiile din spatele acestui joc. Project L va fi un fighter 2D în stilul tag team, adică jucătorii își vor forma o echipă din doi campioni, care se vor ajuta reciproc în luptele cu adversarii. Jocul se beazează pe mecanici ușor de învățat, dar care pavează drumul pentru ideea de hard to master și competitivitate, iar videoclipul care acompaniază postarea prezintă aceste elemente, alături de direcția spre care acesta se îndreaptă din punct de vedere artistic.

Project L este unul din cele mai ambițioase creații Riot

Riot spune că unul din pilonii principali ai lui Project L este stabilitatea on-line. În esență, este vorba despre rollback-ul peste care vor fi adăugate tehnologii deja existente, cum ar fi RiotDirect, care scade simțitor ping-ul League of Legends și Valorant.

Obiectivul nostru este să creăm un fighting game de calitate în care FGC [Fighting Game Collective] să investească din plin și pe care să-l joace timp de ani buni, poate chiar decenii. Asta ne va lua destul timp, deci nu ne vom grăbi cu procesul de dezvoltare.

Asta se leagă de faptul că Tom Cannon a precizat că Project L nu va fi gata prea devreme. Acesta îi informează pe fanii League of Legends că vor mai primi vești despre acest spin-off abia în cea de-a doua jumătate a anului viitor, iar veștile respective vor fi mai mult un fel del early update. 

Până atunci, atașez mai joc videoclipul cu pricina, iar până când vă veți putea juca Project L va mai apărea un sezon din Arcane. Nu, pe bune, cel de-al doilea sezon a intrat deja în producție.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button