GamingRSS PaginaDeMedia

Ruined King, spin-off-ul RPG pentru League of Legends, aterizează subit pe console și PC

După Arcane și viitoare filme și seriale pentru micile și marile ecrane, Riot extinde universul League of Legends cu o serie de spin-off-uri pe care fanii sigur le vor găsi interesante. Dintre acestea face parte Ruined King, un titlu care a fost extrem de cuminte și tăcut în ultimul an.

Riot Forge, publisher-ul studioului, promisese inițial că va anunța mai multe detalii cu privire la Ruined King, însă puțini au fost cei care au continuat să spere că jocul va fi lansat în cele din urmă. Păi, surpriză, I guess, pentru că RPG-ul a fost aruncat în lume, pe Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG și Epic Games Store.

Jocul costă 30 de dolari și este backwards compatible cu PS5 și Xbox Series X/S. În plus, va fi dezvoltată și o versiune nativă pentru consolele actuale, care va fi lansată sub forma unui free upgrade pentru cei care au fost suficient de norocoși și au pus mâna pe un PlayStation 5 sau un Series X.

Ruined King este un RPG turn-based și single-player, creat de către Airship Syndicate, cei din spatele lui Darksiders: Genesis. Jucătorii vor putea da de niște fețe familiare, poate chiar de campionii lor preferați. Vorbim despre Miss Fortune, Illaoi, Braum, Pyke, Ahri și Yasuo. Astfel, vei putea construi un party pentru a putea explora Bilgewater și Shadow Isles

Surprizele din partea Riot nu se opresc aici. După Hextech și Ruined King, studioul vrea să le mai ofere fanilor alte două jocuri bazate pe universul League of Legends. Acestea sunt Conv/rgence și Song of Nunu, care vor fi lansate în 2022.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button