GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Prince of Persia The Sands of Time Remake a fost zarit pe Uplay

Ubisoft pare sa aiba o problema cand vine vorba de tinut secrete, intrucat astazi avem un alt leak. De aceasta data este vorba despre Prince of Persia The Sand of Time Remake. Acum nu stiu insa sa va spun daca este o veste buna sau nu. Spun asta pentru ca leak-ul include si doua imagini si daca ar fi sa comentez strict pe baza acestora, as spune ca pare mai de graba portare pe mobile decat remake.

La prima vedere, Prince of Persia The Sands of Time Remake nu este prea diferit fata de originalul aparut in 2003. Iar daca asta este varianta oficiala, probabil ca va fi lansat pentru Nintendo Wii, PS3 si Xbox 360. Faptul ca bannerul de pe Uplay era animat, nu ajuta cauza deloc.

Pentru mai multe informatii insa, cred ca evenimentul Ubisoft Forward din aceasta seara va fi revelator. Mai mult de atat, avem sansa sa aflam informatii si despre Gods and Monsters. Revenind insa la ale noastre, sper doar ca ce am vazut pana acum sa fie doar niste concepte sau ceva facut intentionat de Ubisoft. In caz contrar, Prince of Persia The Sands of Time Remake va fi doar un alt motiv pentru care zic eu ca unele jocuri trebuiesc lasate asa cum au fost create initial.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button