Știri ITTECHTelefoane

Primul telefon Samsung pliabil ar putea sosi anul acesta

Promisiunea unui viitor în care vom avea telefoane pe care le putem îndoi fără ca apoi să regretăm profund această acțiune este cu un pas mai aproape.

Dong Jin Koh, CEO al diviziei de telefoane mobile a Samsung, a declarat recent că se așteaptă ca primul telefon pliabil al companiei să fie cel puțin dezvăluit chiar anul acesta. Prezentarea publică a telefonului ar putea avea loc în cadrul evenimentului Samsung Developers Conference, care se desfășoară între 7 și 8 noiembrie, în San Francisco. Câteva concepte pentru cum ar putea arăta un astfel de mobil și-au făcut deja apariția pe internet.

Telefonul n-ar fi pliabil doar de dragul de-al putea îndoi pentru a face ciudă altora, dar chiar va avea funcții adiționale atunci când se află în forma sa extinsă. Ce fel de funcții? Va trebui să așteptăm cel puțin până în noiembrie pentru a afla.

Samsung tot ne amăgește de o jumătate de deceniu cu tehnologia care ar permite realizarea unui astfel de telefon, iar între timp nu mai este singura companie care încearcă să dezvolte astfel de telefoane. Competiția se încinge, iar alți giganți din domeniu, ca Huawei și LG, amenință să intre pe piață în curând. Dacă avem noroc, anunțul de anul acesta al telefonului Samsung nu este doar o reacție la această amenințare, pentru că atunci am putea avea parte de o primă generație imperfectă pe acest segment.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button