Telefoane

Primele specificații pentru 5G au fost finalizate

3GPP este o organizație al cărei scop este de a defini standardele industriale pentru tehnologiile care vor succede standardul 4G LTE. De curând 3GPP a setat specificațiile pentru echipamentele 5G atât pentru antenele de emisie cât și pentru telefoanele inteligente.

Acest lucru înseamnă că standardele 5G au fost stabilite astfel încât inginerii de rețea și radio să poată funcționa pe o singură platformă pentru toate dispozitivele 5G. Caracteristicile, funcțiile, serviciile și standardele sunt stabilite pentru operatorii de telefonie mobilă, producătorii de telefoane și producătorii de echipamente radio, care au acum o bază pentru a începe să producă și să extindă echipamente și servicii de 5G către rețelele capabile din întreaga lume.

Dacă doriți să aflați toate detaliile tehnice despre noile specificații 5G, puteți să vă îndreptați către linkul sursă 3GPP de mai jos. Acestea acoperă aspecte precum arhitectura sistemului, interfața de bază a rețelei, segmentarea rețelei și migrarea de la 4G.

Câțiva furnizori de telefonie mobilă, producători de telefoane inteligente și producătorii de componente (Qualcomm, Orange, T-Mobile, AT & T, Samsung, ZTE, Sprint, Telefonica, Verizon, Sony, Nokia, MediaTek și Huawei – ca să precizăm câțiva) și-au exprimat entuziasmul și și-au luat angajamentul pentru un viitor cu 5G wireless.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button