MORE

Primele imagini cu Unreal Tournament 4

La inceputul lunii Mai anuntam ca un nou Unreal Tournament a intrat in productie si ca Epic Games doresc sa transfome acest joc clasic intr-un free to play, sustinut de comunitate. Acest lucru nu suna deloc rau, daca urmeaza modelul Team Fortress 2 sau Eve.

Acum cateva zile un clip video a fost publicat pe Youtube aratand stadiul in care se afla jocul in acest moment, mai mult decat atat, exista si un gameplay. Un deathmatch intre dezvoltatori, cu mentiunea ca exista si un mic misto subtil la adresa comunitatii Call of Duty.

Cert este ca jocul este in viteza „a 6-a” si se pare ca Epic nu stau de pomana dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Spunem noi ca este posibil ca acest joc sa fie adoptat de gamerii de pretudindeni, asta pentru ca discutam despre un motor care permite mod-uri de toate genurile, putand sa transformi jocul dupa bunul plac. Daca Epic lasa acest lucru sa se intample, este posibil sa vedem transformari complete ale lui Unreal Tournament 4, ca pe vremurile lui Half Life 2, cand am avut parte de Day of Defeat de exemplu. Ramane de vazut cum se vor misca lucrurile si ce decizii vor lua Epic vis-a-vis de acest viitor titlu.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pai da unreal tournament 4 numa half life 3 nu mai vine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button