MORE

Slava Zeilor – Noul Unreal Tournament este GRATIS

Epic Games este una dintre acele companii care „nu prea da cu batul in balta”. Aproape orice joc produs ajunge un clasic, ba mai mult, castiga si premii si mai si face bani pentru companie. De dragul demonstratiei, vom enumera cateva dintre jocurile pe care acestia le-au produs. Seria Gears of War, Jazz Jackrabbit, Epic Pinball, Age of Wonders, Shadow Complex, Infinity Blade si seria Unreal.

Serie Unreal, care este iubita si mai ales stiuta de mai toti gamerii de toate varstele, este vazuta ca una dintre cele mai populare si mai bine echilibrate arena shootere din toate timpurile, alaturi de Quake. Ei bine aseara Epic, intr-un live stream pe Twitch, au tinut sa sublinieze ca urmatorul Tournament va fi GRATUIT, dezvoltat cu ajutorul fanilor, fara microtranzactii, singurul profit pe care compania il va face, va fi din Community Marketplace, unde fanii isi vor putea vinde pe bani reali skin-uri, arene, arme sau sunete. Cam cum face Valve cu Dota 2 si CS:GO.

Titlul urmeaza sa vina pe Linux, PC, si Mac, iar cei interesati sa colaboreze cu Epic in realizarea jocului sunt asteptati pe site-ul Unreal, unde se pot inscrie si ajuta in construirea jocului de la zero. 

Nota redactorului: Ca un individ care a lucrat cu Epic Games in trecut si care cunoaste cum functioneaza acest proces de community help, drumul este anevoios, dar absolut memorabil. Forumul Unreal este plin de oameni saritori care te pot ajuta sa inveti motorul jocului de la zero, care te pot indruma catre ceea ce ti s-ar potrivi, si mai ales, iti poti face prieteni „peste granita” pe viata. Este o experienta de neuitat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button