MORE

Primele detalii despre Asus ZenFone 3

Asus au reusit sa acapareze piata cu telefonul lor de succes ZenFone 2. Acest telefon vine cu specificatii foarte bune, un pret mic si un design solid.

asus zenfone 3 deluxe

Producatorul Taiwanez se pregateste de lansarea lui ZenFone 3, acesta se afla in acest moment la TENNA, unde au fost postate si o serie de poze.

Din detaliile de pe siteul TENNA reiese ca noul model va fi disponibil in varianta normala dar si una Deluxe. Telefoanele urmeaza sa fie lansate in luna Mai sau Iunie. Noua serie va fi echipata si cu un cititor de amprente, USB Type C, sticla 2.5D si 4GB RAM. Noul design arata foarte bine in comparatie cu cel vechi.

Telefonul ZeFone 3 se presupune ca va avea un pret de lansare de 399$.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button