MORE

[Preview] Galaxy S6 nu este rivalul lui iPhone. Tot „restul lumii” este rivalul lui S6.

Ieri au sosit la test Galaxy S6 si S6 Edge. Evident ca vor fi „chinuite” in teste amanuntite pentru editia de Sambata a Zonei IT. Benckmarkuri, aplicatii si tot tacamul. Doar ca nu ne-am putut abtine sa nu impartasim cu voi avant la lettre cateva impresii „exterioare”.

De ceva vreme incoace tot astept ca o domnita, un Fat-Frumos din tabara Android care sa ma impresiozeze. De multe ori m-am pacalit crezand ca l-am gasit, insa de data aceasta nu ma mai insel. Repet acest aspect deseori in contextul unui review, pentru ca este relevant: folosesc iPhone de la prima aparitie si pana in prezent. Am avut cateva abateri, insa scurte. Apple si-a invatat utilizatorii cu telefoane premium si fluiditate in experienta cu OS-ul. Exact asta lipseste concurentei. Au fost categoric modele precum Galaxy S5, One M7, 8, 9 sau G3 care s-au apropiat, insa cred ca Samsung primeste premiul cel mare: a reusit sa faca un telefon care sa se simta… cel putin ca un iPhone! Singura treaba care ma deranjeaza e camera din spate iesita in relief, care subit… nu mai deranjeaza pe nimeni. Dar nu e momentul pentru asta acum.
Despre Androidul customizat de catre Samsung atat pot spune: ce bine e sa vezi un Android fara lag sau bad scrolling. La exterior, sticla de pe fata si de pe spate impreuna cu metalul finisat de pe margini transforma S6 intr-un telefon pe care ti-e drag sa-l tii in mana. La apasare, toate butoanele fizice se simt si ele premium. Bineinteles, display-ul 2k adauga si el un plus de efect experientei de utilizare. A, si 5.1 inch nu-mi mai pare prea mult in acest caz. De la finisajele interioare la cele exterioare, am doar cuvinte de lauda. Important nu este ca sunt placut surprins de acest telefon, ci ca sunt… foarte surprins!
Fiti pe faza Sambata la 10.00 pe TVR1 la Zon@: va vom spune tot ceea ce trebuie sa stiti despre acest(e)… senzational(e) S6!

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. E clar ce fel de „profesionisti” sunteti daca pentru voi un review inseamna a compara un telefon cu un altul (in cazul de fata s6 cu iphone 6) ” Samsung primeste premiul cel mare: a reusit sa faca un telefon care sa se simta… cel putin ca un iPhone! ” acest articol lasa de dorit.

    1. Nu cred ca e nimic rau intr-un review daca se raporteaza si la alte terminale care au ca target aceasi consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button