GamingTech&IT

Prețul pentru preorder-urile noului Spider-Man a fost greșit pe Steam

Autor: Matei Pană

Valve a făcut în cursul zilei de ieri un anunț în care explică o greșeală pe care au făcut-o: au pus prețuri greșite pe preorder-urile noului Spider-Man de pe PC pentru utilizatorii din Australia, Israel, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Suedia și Regatul Unit. Astfel, utilizatorii din aceste țări care și-au comandat jocul în avans au fost puși să plătească niște prețuri mai mari.

Cumpărătorii au fost destul de revoltați de prețul eronat pe care l-au văzut. În medie, locuitorii țărilor afectate au văzut în majoritatea cazurilor o creștere de preț de aproximativ 12 dolari. Din fericire, Valve a rezolvat deja această problemă. Dacă ai făcut o precomandă într-una din țările afectate, tot ce trebuie să faci este să anulezi comanda, și ți se vor restitui banii. Apoi, dacă reușești să ierți Valve pentru greșeala gravă făcută ( 🙂 ) și încă vrei să cumperi jocul, o poți face acum la prețul corect.

Din fericire, România nu este una dintre țările care au avut această problemă. Deci dacă vrei să vezi cum arată și cum se mișcă remaster-ul de pe PC al lui Marvel’s Spider-Man (și crede-mă, l-am încercat și vei fi plăcut surprins), poți da precomandă pe Steam la prețul de 60 de euro. Alternativ, poți încerca versiunea originală a jocului, pe PS4 și PS5.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button