Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Pretul lui Pixel 4a a fost dezvaluit intr-un mod ceva mai non-conformist

Evan Blass se ocupa in mare parte cu scurgerea de informatii despre telefoane. De aceasta data ne-a oferit o imagine ceva mai ciudata fata de cele cu care suntem obisnuiti. Avem parte de o reclama outdoors cu pretul noului Google Pixel 4a.

Este pentru a treia oara pe saptamana asta cand avem parte de un leak legat de Pixel 4a. Chiar ieri, intr-un video de pe YouTube am putut vedea un hands-on cu noul device mid-range. Pana acum stim ca telefonul va avea un jack de 3.5mm, un senzor de amprenta montat pe spate, camera de selfie hole-punch si un modul de camera patrat pe spate. Cel putin unul dintre modele va include un ecran de 5.8″ si rezolutie de 2340×0180. Google Pixel 4a va avea un procesor Snapdragon 730 si 6GB de memorie RAM. De asemenea, vor exista doua modele, dintre care unul cu 4GB RAM. Ambele modele vor avea 64GB de memorie interna pentru stocare, iar versiunea mai scumpa va avea Dual-SIM.

Nu este ceva deloc nou insa si ne-am obisnuit ca Google sa aiba astfel de leak-uri pentru produse. Avem deja o multime de informatii despre noul Pixel 4a, iar asta nu este deloc rau. Compania a anuntat precedentul Pixel 3a in cadrul conferintei I/O de anul trecut, dar cum anul acesta a fost anulata, este neclar modul in care Google va prezenta noul telefon.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button