GamingPC&ConsolesTECH

Predator Hunting Grounds va ajunge pe PC

Mai țineți minte jocul?

Nu, serios, mai țineți minte jocul? A fost anunțat pe la E3, cred că anul trecut. Predator Hunting Grounds era inițial un titlu de PS4, la care fie controlați un Predator, fie controlați o echipă de patru indivizi pe cale să fie predatorizați. Acel gen de joc asimetric ce ar fi putut fi mai populare dacă Evolve o ducea ceva mai bine și 2K nu făcea câteva năzbâtii cu el.

Eh, jocul va sosi și pe PC, în luna aprilie. Câtorva nu prea are să le placă modul în care va ajunge pe PC, deoarece va fi disponibil inițial prin Epic Games Store. Tot atunci va fi lansat și pe PS4, în cazul în care vă întrebați de ce probabil nu ați auzit nimic despre cât de bun/rău este jocul.

De producția sas e ocupă studioul Illfonic, responsabil pentru o altă creație asimetrică numită Friday The 13th. Așa că se poate spune că au experiență la realizarea acestui fel de joc bazat pe o proprietate intelectuală ce poate fi retrasă în orice moment. Bine, în acest caz Sony se ocupă de publicarea sa, așa că probabil nu va avea aceeași soartă ca Friday The 13th. (Jocul încă funcționează, dar nu poate primi conținut nou)

Predator Hunting Grounds va costa 33 de euro.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button