MORE

Poze noi cu Apple iPhone 7

Pana in acest moment au fost o multime de zvonuri legate de iPhone 7, dar putine dintre ele sunt si plauzibile. Astazi @onleaks a postat o serie de poze cu viitorul Apple iPhone 7.

iphone 7

La prima vedere se pot observa plasticele care acopera antenele. In zvonurile trecute se presupunea ca acestea vor disparea de tot, plasticul avand o finisare speciala care sa para a fi parte din carcasa, dar se pare ca acest zvon schimba ecuatia.

Un alt aspect schimbat este camera – din poze se poate observa ca aceasta are o lentila mult mai mare, in comparatie cu zvonurile trecute in care se presupunea ca iPhone 7 va fi echipat cu doua camere principale. Dar speranta nu moare, iar sistemul cu doua module de camera se presupune ca va fi pentru iPhone 7 Plus.

Ultimul zvon este legat de portul audio de 3.5mm, la care Apple se gandeste sa renunte, din pacate aceste poze nu ne ofera detalii legate despre acesta.

apple iphone 7

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button