MORE

iPhone 7 va fi cu 1mm mai subtire decat iPhone 6

Producatorii incearca sa scoata pe piata telefoane cat mai subtiri si cat mai performante. Compania Apple lucreaza la iPhone 7 de ceva vreme, iar ultimile zvonuri sustin ca acesta va fi mai subtire cu 1mm in comparatie cu iPhone 6, dar mai puternic si cu o baterie mai mare, din fericiere.

iPhone 7 va fi cu 1mm mai subtire decat iPhone 6

Pentru a subtia telefonul, Apple a renuntat la mufa jack de 3.5mm, cel putin asa sustin cei care au lansat acest zvon, dar telefonul va avea doua difuzoare stereo. Sursele sustin ca iPhone 7 va fi si rezistent complet la apa, spre deosebire de iPhone 6s si 6s Plus care sunt partial rezistene la apa, de asemenea ne asteptam ca toate telefoanele care vor aparea de la Apple sa fie rezistente la apa. Bateria se presupune ca va avea o capacitate de 3100mAh iar stocare va avea o capacitate de pana la 256GB.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button