MORE

iPhone 7 ar putea avea 256GB de stocare si o baterie foarte mare

Cateva zvonuri noi au inceput sa circule pe internet despre urmatorul model de iPhone, chiar daca anul abia a inceput si de obicei Apple isi anunta noile produse abia la toamna.

Conform zvonurilor, iPhone 7 va reprezenta o schimbare substantiala in materie de capacitate, atat de stocare cat si pentru baterie. Modelul de top ar urma sa aiba 256GB de stocare interna, ceea ce ar insemna ca toate variantele cu capacitate mai mica de stocare vor fi si ele modificate, poate renuntandu-se la modelul de 16GB, in favoarea unuia mai consistent.

Bateria este insa partea care ar trebui sa bucure fanii iPhone-ului, in special dupa fiascoul acelei baterii externe de anul trecut, cea care distrugea complet designul telefonului. Noua baterie ar urma sa fie de 3.100mAh, cu aproape 75% mai mult fata de bateria curenta.

Capacitatea sporita va permite telefonului sa aiba o autonomie mult mai buna si va scadea nevoia de a folosi o baterie externa integrata intr-o carcasa care arata pur si simplu oribil.

Detalii oficiale vom afla despre iPhone 7 abia peste cateva luni. Pana atunci, nu putem decat sa speram ca macar cel cu bateria se adevereste.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button