TECHTech&ITTelefoane

Poze de pe Internet arată că iPhone SE 2 păstrează conectorul jack

Zvonuri despre iPhone SE 2 au fost multe și diverse. Există numeroase rapoarte conflictuale despre dispozitiv, de la zvonuri privind modificarea unui șasiu major la o revizuire hardware minoră.

Aceste fotografii noi urmăresc să arate un iPhone SE 2 complet construit, asemănător cu unele carcase apărute în leak-uri pentru prima dată în martie. Ele descriu un dispozitiv care s-ar plasa undeva între cele două extreme ale speculațiilor; astfel, următoarea iterație ar primi un nou spate de sticlă pentru încărcare fără fir, dar ar păstra conectorul de 3,5 mm pentru căști.

Ca de obicei, aceste imagini provin din social media chineză, astfel încât proveniența lor poate fi pusă sub semnul întrebării. Cu toate acestea, am avut în ultima perioadă câteva indicii puternice care confirmă că o actualizare hardware a lui iPhone SE 2 este într-adevăr iminentă.

Ca o reamintire, actualul iPhone SE are un design pe spate din aluminiu, cu panouri de sticlă mici numai la partea superioară și inferioară.

Aceste fotografii prezintă un dispozitiv cu spatele complet din sticlă, care ar putea să permită încărcarea fără fir. Marcajele din spate reflectă cea mai recentă generație de iPhone-uri din SUA, care conțin numai cuvântul „iPhone” și lipsesc logo-urile FCC de reglementare.

În dezacord cu un zvon de săptămâna trecută, șasiul din aceste poze păstrează în mod clar o mufă pentru căști de 3,5 mm. Apple a renunțat la acest port la sfârșitul anului 2016 cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus, dar zvonurile nu au ajuns la un consens dacă SE-ul actualizat îl va păstra sau îl va pierde.

În timp ce imaginile indică faptul că iPhone SE 2 va include unele trucuri de design pe partea din spate, partea din față a telefonului pare aproape identică cu actualul iPhone SE. Același Touch ID, același afișaj, același aspect al camerei frontale și aceleași margini.

În ceea ce privește specificațiile, diferite rapoarte indică un procesor modernizat (probabil că va trece de la un chip A9 la unul A10, sau poate chiar A11) și modificări în rândul componentelor.

Ne așteptăm la un anunț al noului iPhone cândva în mai, poate la WWDC în iunie, probabil însoțit de un nou comunicat de presă pe site-ul producătorului și actualizarea magazinului online. Modelele de vârf din acest an – cum ar fi iPhone X Plus – au debutul programat pentru la toamnă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button