Știri ITTECHTelefoane

iPhone SE 2 ar putea fi lansat luna viitoare

Potrivit unui nou zvon care provine de la unii producători de carcase care au preferat să nu-și divulge numele, Apple va lansa mult așteptatul iPhone SE 2 în luna mai. Numele nu este însă bătut în cuie, și acesta ar putea fi schimbat până la lansare.

Noul dispozitiv va fi alimentat de chipset-ul Apple A10 Fusion, care a debutat odată cu iPhone 7 si 7 Plus în 2016. Acesta ar reprezenta un upgrade față de originalul iPhone SE , care vine la pachet cu chipset-ul A9.

Pentru a face noul model mai modern, Apple va elimina mufa de 3,5 mm pentru căști. Cu toate acestea, dimensiunile celei de-a doua generații SE vor fi foarte apropiate, dacă nu identice, de cele ale predecesorului său.

Partea frontală va fi identică, cu senzorul Touch ID aflat în continuare sub afișaj – nu vor fi prezente inserții sau sisteme de identificare faciale. Există o șansă ca noul telefon să aibă partea din spate construită din sticlă și să suporte încărcarea wireless Qi, dar acest lucru nu este garantat.

În general, iPhone SE 2 pare să fie un upgrade destul de mic pentru ceea ce reprezintă cel mai accesibil telefon al celor de la Apple. Modul în care compania tratează acest produs ne amintește de MacBook Air, care este în continuare laptopul entry level, dar care este foarte rar actualizat, iar atunci doar cu specificațiile de la interior – designul său a fost identic mulți ani la rând fără nicio modificare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: iPhone SE 2 ar putea fi lansat luna viitoare | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button