Tech&IT

Povestea dintre Elon Musk și Twitter s-ar putea încheia înainte de a începe

The Washington Post a anunțat că înțelegerea de 44 de miliarde de dolari dintre Elon Musk și Twitter este în pericol. Se pare că informația aceasta se bazează pe trei surse anonime care au vorbit cu jurnaliștii și le-au dezvăluit faptul că echipa miliardarului s-a oprit din orice fel de discuție referitoare la finanțarea înțelegerii. În plus, Musk nu este singurul care vrea să cumpere rețeaua de socializare, lista potențialilor clienți incluzând nume precum Larry Ellison, compania Adreessen Horowitz, Fidelity, Binance și chiar și fondul de investiții din Qatar.

Motivul pentru această schimbare drastică de perspectivă, mai ales când părea că suntem aproape de încheierea acestei afaceri, este îngrijorarea echipei lui Elon Musk cu privire la boți și sistemele de spam care nu pot fi verificate. Raportul vine la câteva ore după o conferință organizată de Twitter în care s-a discutat fix subiectul acesta și reprezentanții platformei au confirmat că tehnologia de blocare a boților și a spam-ului este perfect funcțională.

A trecut deja o lună de când Elon Musk a pus achiziția „pe hold” și se pare că aici se încheie întreaga poveste dintre acesta și rețeaua de socializare. Sau cel puțin povestea în care vrea să cumpere Twitter. Dar până atunci, rămânem cu postările lui, mai mult sau mai puțin importante sau interesante și cu încă o cascadorie de marketing pe care a încercat-o miliardarul de origine sud-africană. Și cine știe ce urmează? Mâine-poimâine anunță că o să cumpere Google, ca mai apoi să anuleze afacerea din cauza vreunui bot de spam sau AI conștient.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button