Gaming

Poți să îți pui propria pisică în Stray!

Autor: Matei Pană

Modder-ul NorskPL și-a deschis o “afacere” prin care schimbă pisica din Stray cu pisica oricărui client. În schimbul unei sume de bani, băiatul ăsta creează un model al pisicii tale și îl pune direct în joc. Dar dacă vrei asta, va trebui să mai aștepți vreo două săptămâni pentru că lista de programări este full până pe 15 august, deci se pare că NorskPL face deja bani frumoși cu serviciul ăsta. Te poți înscrie pe lista de așteptare, însă nu se știe despre ce sumă de bani e vorba. Probabil vei afla acest lucru abia când vei intra în legătură cu modder-ul. În plus, e de așteptat ca prețul să varieze în funcție de modelul de pe blana pisicii.

În caz că îți surâde ideea dar nu vrei să plătești pentru asta, poți căuta în acest library cu modele create deja de către NorskPL. Dacă găsești acolo un model care seamănă suficient de mult cu pisica ta, ai rezolvat problema. Îl poți descărca gratuit și să treci la joacă.

Dar există și gameri care nu sunt la curent cu jocul ăsta. Dacă te afli printre ei, ar trebui să știi că Stray este un joc care s-a bucurat de foarte multă atenție și feedback pozitiv în cele câteva săptămâni de când a apărut, fiind cel mai bine cotat joc de pe Steam din acest an, (întrecând titluri gigantice cum ar fi ultimul God of War).

Pe scurt, joci în perspectivă third-person în pielea unei pisici maidaneze într-un oraș cu design cyberpunk, populat doar de mașinării și roboți. Este o experiență aparte, unde poți lua o pauză de la toate shooterele și RPG-urile care sunt acum cam peste tot. Mai multe aflați de la  Marinake în review-ul său de pe Playground.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button