PCTECHTech&IT

Poți retrăi internetul ca în „vremurile bune”

Dacă vreți să retrăiți vremurile de glorie ale internetului, înainte să… eh… știți voi… hai să nu intrăm în detalii. Important este că CERN vă permite acum să navigați pe internet de parcă ar fi anul 1990, iar primul browser web doar ce a fost lansat.

Navigarea pe internet cu acest browser nu va fi tocmai rapidă sau lină, din moment ce din 1990 și până acum au apărut tot soiul de standarde care nu sunt tocmai suportate de el. Dar dacă vreți să vedeți cum ar arăta site-urile moderne redate în minunăția monocromă a zilelor de altă dată, cu hyperlink-uri funcționale, atunci unealta vă stă la dispoziție.

Tot ce trebuie să faceți este să dați un click aici. Sau, mai bine, ați putea da un click mai întâi aici, unde este explicat puțin modul în care funcționează acest browser. Esența este că va trebui să intrați la „Document” în acel meniu foarte mare, iar de acolo să intrați pe „Open from full document reference”. Acolo veți putea tasta site-urile pe care vreți să le vizitați, complete cu www și http://. Altfel nu va funcționa… ca pe vremuri… când lumea visa la un viitor strălucit mulțumită acestui concept nou numit world wide web.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button