Tech&ITHiFi-TV

Porsche tocmai a lansat un soundbar făcut din evacuarea unui 911

Audiofili și pasionați de mașini, bucurați-vă! Divizia de design a lui Porsche tocmai a lansat un nou soundbar. Dacă nu ai mai auzit combinația de cuvinte Porsche și soundbar în aceeași propoziție, nu ești singurul. Porsche Design comercializează foarte multe produse de lifestyle, de la ochelari de soare la, iată, sisteme audio. Măgăoaia este confecționată din evacuarea unui Porsche 911 GT3 și, ca orice obiect care poartă numele producătorului german, costă o poală de bani. Să le luăm pe rând.

Soundbar-ul este făcut de Porsche Design, divizia responsabilă pentru a integra spiritul mașinilor ultra rapide și foarte scumpe în obiecte de zi cu zi cum ar fi căști, ochelari de soare sau chiar și monitoare de gaming. Acum, producătorul a decis să le ofere oamenilor șansa să aibă sub televizorul lor din sufragerie o evacuare de mașină. Arată extrem de autentic, și așa și este, dat fiind că aparatul este făcut dintr-o piesă originală care, în teorie, ar putea fi montată pe o mașină.

porsche design soundbar

 

Pe partea de sunet, avem un sistem format din cinci difuzoare aranjate astfel: două difuzoare normale și un woofer care bat direct spre ascultător iar alte două difuzoare care bat înspre tavan, pentru a crea un efect de surround. Puterea totală este de 300 de wați iar soundbar-ul vine și cu certificare Dolby Atmos. Mai mult, dacă ești suficient de avut și banii nu sunt o problemă, poți să îți mai iei unul și să le conectezi între ele, dacă vrei să le așezi în camere diferite.

Pe parte de conectică, avem de-a face cu porturi HDMI compatibile cu rezoluția 4K, Bluetooth 5.0 (deci poate fi folosită și ca boxă wireless, fără să fie conectată la TV), AirPlay 2, Chromecast și Spotify Connect. Dispozitivul este disponibil doar în culoarea argintiu, iar prețul este unul de-a dreptul amețitor: 12.000 de dolari.

Dacă ai mai mulți bani decât bun-simț și vrei să ai în sufragerie o părticică din una dintre cele mai avansate și mai rapide mașini din lume, acum e șansa ta. Totuși, ar trebui să te grăbești, pentru că Porsche Design va fabrica doar 500 de bucăți, iar livrările se vor face începând cu data de 1 ianuarie 2023.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button