Tech&ITGaming

Un politician din Florida și-a deschis un canal de Roblox pe YouTube

Cum procedezi când ești un politician și vrei să atragi mai mulți oameni care să te susțină? Te joci Roblox și îți deschizi un canal de YouTube unde să faci asta! Nu glumesc, asta a făcut politicianul american Allen Ellison. Acesta este din Florida, deci nu ar trebui să ne mire foarte tare. Dacă mă gândesc la toate știrile ciudate cu „Florida” în titlu pe care le-am văzut, îmi dau seama că în zona aia nu se întâmplă cele mai normale lucruri în general.

Canalul acestuia de YouTube se numește pur și simplu Allen Ellison Roblox, iar primul său video este un short extras dintr-un interviu cu youtuber-ul Laughability. Acesta este singurul video de pe canal, dar a fost postat abia acum două zile, deci este încă destul de devreme. Cine știe, poate că Ellison stă chiar acum în biroul său, ascunzându-se după teancuri de hârtii necompletate ca să se joace Roblox și să filmeze pentru canalul său.

Am început acest canal de YouTube ca să mă pot conecta în continuare cu publicul tânăr. Cred în engagement-ul unei comunități, în leadership-ul celor tineri și în crearea unui impact social.

-Allen Ellison, declarație pentru publicația PCGamesN

Acum două zile, Ellison a spus într-un tweet faptul că a fost primul politician care s-a alăturat acestui joc în 2021, și că de atunci a cunoscut o mulțime de viitori lideri prin grupul de pe Roblox creat de acesta numit United for America:

Din anul 2021 până acum, Ellison a devenit foarte cunoscut în cadrul jocului, și a reușit să ajungă la un număr de 147.000 de mii de urmăritori pe profilul său de Twitter. De asemenea, acesta distribuie în mod regulat tweet-uri de-ale fanilor în care aceștia se întâlnesc cu el în Roblox, sau face postări despre ce jocuri joacă și despre locurile unde jucătorii îl pot găsi.

Schimbarea socială se poate face prin adoptarea legilor sau prin transmiterea unor mesaje potrivite publicului tânăr, iar eu prefer ultima variantă. […] Oamenii noștri tineri pot profita de mesajele de iubire, speranță și unitate, și de ideea că toți ne aflăm împreună pe această lume și că avem nevoie unul de celălalt.

-Allen Ellison, politician american

Deși intenția lui Allen Ellison pare una foarte bună, nu cred că platforma Roblox este cea mai potrivită pentru această schimbare despre care vorbește. E adevărat că jocul are o comunitate imensă și mesajele pozitive ale politicianului pot ajunge la un număr foarte mare de oameni, doar că majoritatea jucătorilor de Roblox nu cred că sunt interesați cu adevărat de ce are de zis politicianul, cu atât mai mult de politică.

Probabil am această părere deoarece trăiesc într-o țară în care politicienii nu gândesc înafara cutiei, sau poate pentru că am niște preconcepții în legătură cu publicul Roblox. Nu știu cine are dreptate aici, dar cred că această mișcare a politicianului american va face mult mai mult bine decât rău.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button