PC&Consoles

Pokemon Go este acum disponibil pe Android si iOS in tari selecte

Campania de promovare pentru Pokemon Go a fost destul de stricta, Nintendo indepartand orice fel de clip de pe Youtube, dorind ca experienta finala sa fie una deosebita. Si pe buna dreptate, avand in vedere magnitudinea acestui titlu, fiind pentru prima oara cand Pokemon ajunge pe mobile intr-o varianta oficiala.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Jocul este un mix extrem de reusit de realitate augmentata si mecanici de joc traditonale pentru serie, precum colectarea de pokemoni, antrenarea acestora, batalii si evident personaje pe care multi le-am intalnit in copilarie. 

Din pacate, conform 9to5 Googlejocul se pare ca o sa fie initial disponibil pe Play Store doar in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda, urmand ca intr-un viitor apropiat sa ajunga si pe terminalele userilor din intreaga lume. Din pacate pentru utilizatorii de iOS, doar in Australia a fost lansat oficial jocul, restul fiind nevoiti sa exercite ceva rabadare pana cand varianta internationala va fi gata. pokemon-go-screenshots

Ideea nu este noua, Nintendo avand ceva concepte similare in trecut, totusi jocul abuzeaza de toata tehnologia disponibila intr-un terminal mobil, combinand puterea grafica cu un GPS, rezultatul fiind un vanator care s-ar putea sa isi caute pokemonii prin cele mai ciudate locuri. Asta ca sa nu uitam de faptul ca oamenii au un simt aparte cand vine vorba de aceste titluri, incercand sa colecteze toate animalutele posibile prezente in joc.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pingback: Pokemon Go (tutorial de descarcare si instalare) | Pokemon Go Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button