GamingPC&ConsolesTech&IT

Playstation VR se vinde ca pâinea caldă

Sony vine cu un anunț care ar trebui să facă scepticii VR-ului să ridice o sprânceană și să își frece bărbia. Playstation VR a reușit să treacă de 4.2 milioane de unități vândute în cei trei ani în care s-a aflat pe piață.

Anunțul acestei reușite a fost acompaniat de o dezvăluire că un val nou de jocuri de realitate virtuală sunt pe drum pentru această platformă. Începând de luna aceasta și până la vară veți primi în mod constant titluri noi, precum Vacation Simulator, un soi de continuare a „clasicului” Job Simulator. Principiul de bază este același, doar că acum sunteți în vacanță, nu la muncă.

Pe la vară veți avea parte și de varianta de VR a lui No Man’s Sky, ce nu va necesita achiziția unui joc în totalitate separat, de parcă ar fi un produs marca Bethesda, ci va fi gratuit pentru cei care dețin deja jocul.

Sony continuă să mizeze pe VR, platforma sa bucurându-se în acest moment de cel mai mult succes de pe piață. Desigur, 4.2 milioane de unități poate că nu reprezintă o bază de instalare imensă, dar pentru prima generație a unui dispozitiv nici nu este de trecut cu vederea. În special când Playstation 5 bate la ușă, și probabil vine cu propria soluție de realitate virtuală.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button