GamingPC&ConsolesTech&IT

No Man’s Sky va deveni în curând un joc de VR

No Man’s Sky primește o altă actualizare majoră, iar aceasta este diferită de toate cele anterioare. O actualizare „No Man’s Sky VR” este programată pentru această vară, care va adăuga suport gratuit pentru PlayStation VR și Steam VR. Hello Games se mândrește cu faptul că acesta este întregul joc adus în VR, și nu doar un mod separat.

Potrivit anunțului, acesta este cel de-al doilea pilon major al expansiunii Beyond, anunțată anterior de Hello Games. Primul pilon este o revizuire majoră a componentei online, iar un al treilea pilon nu este încă anunțat. Deși Beyond este programat pentru toate platformele, Beyond va primi o versiune exclusivă de retail pentru PS4. Acesta va include jocul de bază cu toate actualizările, inclusiv Beyond și suportul său pentru VR.

Se spune că actualizarea online a jocului Beyond adaugă caracteristici care vor permite jucătorilor să se întâlnească și să se joace împreună mai ușor. Deși va apropia mai mult jocul de genul MMO, Hello a avertizat că jocul nu va fi monetizat ca atare. Actualizarea va fi gratuită, nu va avea microtranzacții și nu va necesita un abonament pentru a juca online (cu excepția abonamentului regulat Xbox Live Gold sau PS Plus).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button