GamingRSS PaginaDeMedia

PlayStation Russia refuza sa vanda Modern Warfare 2 Remastered

PlayStation Russia a decis sa nu lanseze Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Asta inseamna ca jucatorii vor fi obligati sa se orienteze spre alte platforme, daca va mai fi lansat. Decizia a fost anuntata pe Twitter, insa echipa jocului nu a oferit un motiv clar pentru aceasta intamplare.

Chiar daca nu avem un raspuns oficial nu este greu de ghicit unul. Campania lui Modern Warfare 2 Remastered contina si misiunea „No Russian„. Acest nivel din joc a fost foarte mediatizat deoarece permite jucatorului sa ia parte la un macel de civili intr-un aeroport din Rusia. Infinity Ward au fost criticati dur ca raspandesc mesaje care incurajeaza actul de genocid. Activision Russia s-a miscat insa repede si a venit cu un raspuns:

Campania lui Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered este o poveste complet fictiva, creata in 2009 si doar readaptata in HD. SIE a decis ca nu va vinde jocul pe magazinul PS Store din Rusia. Asteptam lansarea jocului in format digital pe PC prin intermediul Battle.net si pe Xbox.

Nu este prima oara cand seria Call of Duty este luata in vizor. Activision au mai fost acuzati tot pentru Modern Warfare 2 din cauza hartii Karachi, care este inspirata din orasul Karachi din Pakistan. Harta contine numeroase inscriptii in limba araba, in loc ca acestea sa fie in Urdu. Atat Infinity Ward cat si publisher-ul acestora au fost acuzati de faptul ca sunt ignoranti. Pentru a intari aceste acuzatii, niciuna dintre companii nu a raspuns oficial.

Oricum ar fi, Modern Warfare 2 este un joc care pentru mine are un loc special. O sa-l joc de o sa-mi sara capacele odata ce va fi disponibil pe PC si sunt sigur ca-mi va placea la fel de mult. Pana una alta, trebuie sa fac nivelul maxim pe Battle Pass. Nu de alta, dar vine Season 3 peste mine si nu am apucat sa-l dau gata pe asta.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button