GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Modern Warfare Season 3 – Un nou Battle Pass si MW2 Single-Player

In ceea ce pare a fi deja un obicei, informatiile despre noul sezon din Modern Warfare au aparut pe reddit. Un dataminer cunoscut sub numele de Senescallo a oferit detalii despre Season 3 si ce va introduce nou. De la harti noi din jocuri mai vechi ale seriei pana la campania single-player remastered a lui Modern Warfare 2, avem de toate.

Si ca sa ma adresez elefantului din incapere, se pare ca MW2 Remastered va fi disponibil de cumparat in-game. De asemenea, acesta ar fi disponibil si ca titlu standalone. Din nefericire pentru cei care asteptau sa retraiasca momentele de glorie din multiplayer, vom primi doar campania. Conform detaliilor oferite in thread-ul de pe reddit, jucatorii vor putea cumpara MW2 direct din magazinul in-game. Acesta va veni la pachet cu Ghost Pack: Oil Rig Bundle. Acesta include jocul, alaturi de un skin legendar pentru Ghost, blueprint-uri pentru M4A1 si 1911 si cateva bonusuri. De asemenea, cei care vor sa cumpere jocul separat vor primi si ei un bonus: Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle.

Pretul pentru Modern Warfare 2 din magazinul in-game ar fi de 10.000 de COD Points. Asta inseamna 80 de dolari cu tot cu bonusurile cu care vine insotit. Nu stim insa pretul pentru versiunea standalone.

Ce va aduce nou Modern Warfare Season 3?

Pe langa remasterizarea de mai sus, sezonul 3 din Modern Warfare va introduce doua harti noi in joc. Este vorba de Backlot din MW si Village din MW3. In plus, vedem si doua arme noi: SKS (Sniper) si Renetti (Pistol). Armele sunt insotite de doi operatori noi: Alex si Ronin. Sezonul 3 ar putea introduce si Creator Codes; niste coduri care permit jucatorilor sa-si sustina streamerii favoriti cand cumpara ceva din magazinul jocului.

Si modul Warzone va avea parte de cateva moduri noi de joc:

  • Battle Royale Duos – Echipe de cate doi oameni, ultima echipa in picioare castiga.
  • Battle Royale Quads – Acelasi principiu de mai sus, dar in patru.
  • Battle Royale High Action – Gazul se misca mult mai rapid, oferind un mod de joc mai alert.
  • Battle Royale Shotty Snipers – Battle Royale doar cu shotgun-uri si sniper.
  • Battle Royale One-Shot – Un singur glont la cap este de ajuns pentru a ucide un inamic.
  • Realism Battle Royale
  • Hardcore Battle Royale

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button