FilmeRSS PaginaDeMedia

PlayStation Plus ar putea deveni un Netflix al filmelor Sony

Chiar Netflix s-a bucurat de privilegiul de a difuza și chiar produce filme Sony, japonezii nu vor să se lase doar în baza celebrului serviciu de streaming. PlayStation Plus ar putea avea în curând mai multe de oferit pe lângă jocuri, înaintând doritorilor o subscripție pentru filme și seriale.

Cu puțin timp în urmă, pe site-ul Sony apăruseră câteva materiale promoționale despre un așa-numit PlayStation Plus Video Pass. Acestea au fost șterse între timp, dar Sony menționează că acest serviciu va oferi acces la o suită diversă de filme, iar perioada trial ar putea dura chiar și un an, aceasta incluzând filme precum Venom, Bloodshot și Zombieland: Double Tap.

PlayStation Plus Video Pass Sony

Sony închide taraba cu filme

Anunțul pare să vină ca o continuare a deciziei Sony de a înceta vânzarea și închirierea de filme prin intermediul PlayStation Store la data de 31 august 2021, ceea ce înseamnă că PlayStation Plus Video Pass ar putea umple golul. Probabil că vă întrebați dacă ar merita o astfe de subscripție. Nimeni nu știe deocamdată, dar cert este că Sony și-a extins considerabil catalogul, achiziționând între timp inclusiv Funymation și Crunchyroll. Asta înseamnă că vom putea viziona conținut oferit în mod direct, fără ca Sony să aștepte primirea drepturilor de difuzare.

Știu, știu, probabil că nici nu-i va ajunge lui Netflix la degetul mic, în condițiile în care piața este suprasaturată de astfel de servicii, pe lângă Disney+, Amazon Prime și Hulu. Cu toate acestea, este parte a PlayStation Plus, deci ce mai contează dacă poți să vezi filmele Spider-Man cu Tobey Maguire câtă vreme aștepți să se descarce Horizon Zero Dawn?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button