GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Horizon Zero Dawn Complete Edition este gratuit pe PlayStation Store

Campania Play At Home 2021 de la Sony continuă, iar jocul disponibil gratuit în acest moment este Horizon Zero Dawn Complete Edition. Acesta este disponibil prin intermediul PlayStation Store și poate fi descărcat atât pe PlayStation 4, cât și pe consola next-gen. Oferta este disponibilă până pe data de 14 Mai 2021.

Horizon Zero Dawn Complete Edition este un joc lansat de Guerilla Games în 2017, deci nu este cel mai nou titlu posibil, dar la finalul zilei este un joc AAA pe care unii poate nu au apucat să-l joace. Partea bună este că varianta disponibilă pe PlayStation Store vine și cu DLC-ul numit „The Frozen Wilds” care îți oferă câteva misiuni în plus, alături de câteva elemente vizuale, un art book digital și o temă pentru meniul lui PlayStation 4.

Horizon Zero Dawn nu este singurul joc disponibil gratuit

Prin intermediul inițiativei Play At Home, puteți descărca chiar acum alte câteva jocuri. Printre acestea se numără și Subnautica, alături de câteva jocuri indie care să vă țină ocupați. Pentru acestea va trebui însă să va grăbiți, întrucât sunt disponibile doar până pe data de 22 Aprilie.

Play at Home 2021 jocuri gratis PlayStation Sony

Sony a vorbit despre viitorul Play at Home și pare că acest program nu se sfârșește acum. După tura aceasta de jocuri, aveți timp să parcurgeți Horizon Zero Dawn Complete Edition de la cap la coadă, urmând ca în viitorul nu foarte îndepărtat să primim vești și alte câteva jocuri gratuite oferite de PlayStation.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button