GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Play at Home – Primăvara PlayStation oferă jocuri gratis, inclusiv Horizon Zero Dawn

Pentru că primăvara este în toi (cel puțin cu numele…) dar noi tot va mai trebui să petrecem ceva timp în case, Sony decide să mai înveselească atmosfera în rândul posesorilor de PlayStation. Într-un update de pe blogul oficial, compania anunță o nouă listă cu jocuri oferite gratuit, începând cu 25 martie, prin programul Play at Home.

A fost întocmită o listă cu titluri indie și titluri compatibile PS VR, alături de unul din cele mai râvnite jocuri apărute pe PS4, iar dacă nu v-ați dat seama din titlu, este vorba de Horizon Zero Dawn. Programul Play at Home a luat naștere pe la începutul acestei luni, primul joc dat de pomană fiind Ratchet & Clank, pe care încă îl mai puteți lua, până pe 31 martie. Fără alte adăugiri, iată ce jocuri vor fi prietenii noștri pe timp ploios și înnorat, courtesy of Play at Home. Pe unele le știți, pe altele nu prea, dar sunt titluri deosebite și interesante:

  • Abzû
  • Enter the Gungeon
  • Rez Infinite
  • Subnautica
  • The Witness
  • Astro Bot Rescue Mission
  • Moss
  • Thumper
  • Paper Beast

Play at Home – Indie și AAA așa cum trebuie

Nu în ultimul rând, ca parte a programului Play at Home, Horizon Zero Dawn Complete Edition va fi oferit și el cadou pentru cei care n-au chef de indie-uri și preferă un AAA cu adevărat magnific. Acesta va fi disponibil de pe 19 aprilie până pe 14 mai. De asemenea, Sony extinde perioada trial pentru Funimation/Wakanim, o colaborare Sony Pictures Entertainment și Aniplex. Aceasta a fost extinsă de pe 25 martie până pe 22 aprilie.

Play at Home Horizon Zero Dawn

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button